Flisning og rodfræsning​

Flisning

​Man bruger dækning med flis og bark til beskyttelse af planter og buske. Flislaget er en dekorativ løsning, som er god til bekæmpelse af ukrudt og som beskyttelse mod frostskader. 

Desuden holder flislaget på fordampningen, der minimerer fordampning, som forhindrer udtørring af planter og blomster. For at få den optimale effekt af dækningen med flis og bark, må jorden ikke indeholde rodukrudt. Desuden skal tykkelsen på flislaget være minimum10 cm.


Flislaget fås i flere farver og typer af træ. Dækning af flis og bark er dermed en god, forskønnende og giftfri løsning til at bekæmpe ukrudt i bede og haver. Hvis man ønsker at spare penge på vedligeholdelse, er dækning med bark og flis en god løsning.

Rodfræsning

​Vi tilbyder professionel rodfræsning, der er skånsom for haven, så man kan plante kort tid efter fræsningen. 


Rodfræseren kan både fjerne hække, bambus og træstubbe.

Vores rodfræser er smal og kan komme igennem de fleste havelåger.

Vi fræser på et lille område, hvormed man undgår huller og ar på græsplænen. Dermed er det nemmere at plante og så græs på græsplænen og lave nyplantning.

​Ønsker du et gratis tilbud?

Uanset opgavens art, så kan du trygt henvende dig til os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, en samtale om projektet og et uforpligtende besøg.

Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt