​Din lokale anlægsgartner

Professionel anlægsgartner

Hvis du leder efter en erfaren og professionel anlægsgartner, som ikke kun har grønne fingre, men også går ind til alle opgaver med lige dele passion, grundighed og faglig stolthed, så er du kommet til det rette sted. For her hos Enghavens Entreprenør & Kloakmester har vi igennem årene udført en stor mængde anlægsarbejde og havearbejde for private og erhvervskunder i og omkring Slagelse, Kalundborg og Sorø. Tillid, lokal forankring og kundekontakt er tre af vores nøgleord, når vi tager arbejdshandsken på udfører vores service- og miljøorienterede anlægsarbejde og havearbejde, og vi laver alt inden for terrasser, haver og gårdhaver.

​Vedligeholdelse af grønne områder

​Vores mange år i branchen og den tætte kontakt med vores lokale kunder, er blot to eksempler på, hvad fordelene er ved at vælge os, når du har brug for en anlægsgartner til hjælp af pleje af grønne områder. Som anlægsgartner er vi kendetegnede ved, at vi er fokuserede, samtidigt med at vi er alsidige og har en bred profil. Vi tilbyder bl.a.:

  • Træfældning og træbeskæring
  • ​Etablering og pleje af græsplæner
  • ​Flisning og rodfræsning
  • ​Opførsel og reparation af støttemure og trapper
  • ​Belægning af sten, grus og fliser

​Få et tilbud fra vores anlægsgartner

​Vi bryster os af, at vi altid holder, hvad vi lover – uanset om det drejer sig om resultat, pris eller tid. Derfor skal du endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du kunne være interesseret i at få et uforpligtende tilbud på dit anlægsarbejde i Slagelse, Kalundborg, Sorø og omegn. Vi kan træffes på telefon 21 90 46 05 eller 60 14 99 90, ligesom du selvfølgelig også er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Ønsker du et gratis tilbud?

Uanset opgavens art, så kan du trygt henvende dig til os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, en samtale om projektet og et uforpligtende besøg.

Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt